Voelt u zich thuis in uw wijk?

U bent IJsselstein. Samen met uw buren. En in IJsselstein kijken we naar elkaar om. We willen dat iedereen zich welkom en thuis voelt. Daarvoor organiseren we de bijeenkomsten Welkome Wijk.

De bijeenkomst helpt u prettig te wonen in uw buurt. En dat willen we allemaal. U woont samen met elkaar in de straat en in de buurt, maar kent u uw buren ook echt? Vergroot uw wereld en zorg voor een welkome wijk voor iedereen.

Niet iedereen is hetzelfde

We hebben allemaal onze eigen gewoontes en voorkeuren. Binnen die verschillen bestaat ‘algemeen geaccepteerd gedrag’, maar niet iedereen vertoont dit gedrag. Dit kan ertoe leiden dat een ander u niet begrijpt of u een ander niet. Misschien maakt u zich zelfs zorgen. Wat doet u dan wel of juist niet? Hoe komt u in contact?

Leer meer tijdens de bijeenkomsten Welkome Wijk

Tijdens de bijeenkomst staan houding, gedrag en leefwijzen wat u niet begrijpt, waar u zorgen over hebt, last van hebt of misschien bang voor bent, centraal. U leert wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat u en uw buurtbewoners zich welkom blijven voelen in uw wijk.

Waar en wanneer

Maandag 16 september – 19.00 tot 21.30 uur - Fulcotheater - Overtoom 3, IJsselstein

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de website ijsselstein.nl/welkomewijk voor meer informatie. Hier staat ook hoe u zich kunt aanmelden voor de bijeenkomst.