Gratis energieadvies op de markt in oktober!

Heb je een sociale huurwoning of koopwoning? De gemeente geeft gratis tips, advies én cadeaus om jou te helpen besparen op energiekosten!

Bezoek onze marktkraam voor het stadhuis op 11, 18 of 25 oktober van 12 tot 17 uur en ontvang een gratis LED lamp. Heb je een U-pas? Dan krijg je zelfs een slimme stekker om je energieverbruik te meten. OP = OP, dus wees er snel bij! Woon je in een slecht geisoleerde huurwoning en kun je wel wat hulp gebruiken?

De gemeente IJsselstein en haar vrijwillige energiecoaches helpen je graag! Kom bij ons langs op de Overtoom, dan maken we een afspraak met een energiecoach, op een moment dat jou uitkomt. Je kunt ons ook altijd bellen op 14 030 of een e-mail sturen naar energiebesparen@ijsselstein.nl. De energiecoach komt bij je thuis langs. Hij of zij bekijkt jouw situatie en geeft praktische tips om gemakkelijk energie te besparen. Zo hoef je niet alles zelf uit te zoeken!

Heb je een laag inkomen en eerder de energietoeslag ontvangen?

Dan krijg je van ons gratis energiebesparende maatregelen, zoals: radiatorfolie, tochtstrips, een waterbesparende douchekop of radiatorventilatoren. Wij helpen je ook met de installatie van deze maatregelen.

Woon je in een slecht geïsoleerde koopwoning en heb je extra ondersteuning nodig?

Goed nieuws! Sinds september biedt de gemeente IJsselstein een nieuwe isolatiesubsidie aan. Je kunt tot wel €4.500 aan subsidie krijgen! Kom langs bij onze kraam, dan vertellen we je er meer over. We kunnen een huisbezoek inplannen of een bespaarplan aanvragen, zodat je meteen aan de slag kan met energie besparen! Dit aanbod is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Wil je alvast weten of je in aanmerking komt voor subsidie? Kijk dan op onze website: ijsselstein.nl/woningisoleren.

We hopen je te zien op 11, 18 of 25 oktober!